Havemøbelhuset

Selskabsoplysninger

Selskabets navn: Havemøbelhuset ApS

Selskabets CVR-nr.: 38 40 25 87

Etableringsform: ApS

Indehaverens navn: Jesper Bundgaard Møller

 

Selskabets adresse: 

Havemøbelhuset ApS

Glostrup Shoppingcenter 82

2600 Glostrup

 

Tlf. nr. : 31 99 99 72


Returadresse for ordrer:

Havemøbelhuset ApS

Glostrup Shoppingcenter 82

2600 Glostrup

 

Tlf.nr. : 31 99 99 72

E-mail: info@havemoebelhuset.dk

 

Vi tager forbehold for udsolgte varer, produkt- og prisændringer. Alle priser er inklusive moms og andre afgifter.


Betaling med betalingskort (Alle kundegrupper)
Du kan bruge følgende betalingskort via www.havemoebelhuset.dk: Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express.

 

Vi reserverer pengene på dit kort, når du opretter din ordre, men vi trækker først pengene, når varen afsendes fra vores lager.

 

NB!

Havemøbelhuset tilbyder som udgangspunkt ikke dellevering. Ordren sendes samlet, når alle varerne er på lager.


Forsendelse og levering

Vi har landsdækkende levering til alle brofaste øer i Danmark.

 

Prisen for levering er kr. 250,-. 

 

Ved køb for mere end kr. 6.000,- er der fri fragt.

 

Ved fejl eller mangler ved leveringen skal Havemøbelhuset kontaktes inden 3 hverdage.

 


Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange, er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. 
 

Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Du skal i stedet oplyse Havemøbelhuset skriftigt på email: info@havemoebelhuset.dk .

 

Returnering

Når du har meddelt Havemøbelhuset, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt eller inden for 14 dage til:

 

Havemøbelhuset ApS

Glostrup Shoppingcenter 82

2600 Glostrup

 

Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind i den originale emballage, da den originale emballage repræsenterer en ikke uvæsentlig værdi for Havemøbelhuset ApS, og varen således ikke kan anses for at være returneret i væsentligt samme stand og mængde, hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem.

I værste fald vil manglende original emballage betyde, at du ikke vil kunne fortryde dit køb. Gem også din kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering. 
 

Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

 

Tilbagebetaling

Senest 14 dage efter havemøbelhuset ApS har modtaget din henvendelse om fortrydelse og varerne er modtaget retur, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb. Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre du udtrykkeligt beder om andet. 
 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager du varen i brug, eller skades den under forsendelsen, hæfter du for varens værdiforringelse.

 

Registrering af oplysninger

Ingen personlige oplysninger, der registreres på www.havemoebelhuset.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos havemøbelhusets Webshop.

 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker, krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er  en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

 

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Havemøbelhuset ApS på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

 

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

 

Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste (Nyhedsbrev) hos Havemøbelhuset ApS, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Havemøbelhuset ApS. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker.

 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

 

Reklamationsbehandling
Ved fejl på varen, kan kunden klage til ovenstående adresse eller telefonnummer. Kunden har 2 års reklamationsret. Kunden kan vælge at sende varen tilbage eller møde op på den ovenstående adresse. Alstrøm betaler rimelige fragtomkostninger (vi refunderer udlæg for brevporto - den billigste måde at sende på, hvis ikke andet er aftalt), såfremt en kunde reklamerer over en vare og tilbagesender den. Kunden kan kræve omlevering. Det vil sige, at kunden kan kræve en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over. Kunden kan også vælge at få varen repareret, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det forudsætter, at reklamationen er berettiget, samt at det ikke medfører urimelige omkostninger for Havemøbelhuset ApS.

 

Ved fejl eller mangler ved leveringen skal Havemøbelhuset kontaktes inden 3 hverdage.